Vragen

Meest gestelde vragen

Veel voorkomende vragen

Ja, er zijn beperkingen aan wat er veilig met onze verhuisliften kan worden verplaatst. Over het algemeen zijn extreem zware of ongewoon gevormde voorwerpen zoals vleugelpiano’s of grote sculpturen mogelijk niet geschikt. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en alternatieve oplossingen voor dergelijke voorwerpen.

In Den Haag zijn veel straten smal, wat soms een uitdaging kan zijn voor de toegankelijkheid. Onze verhuisliften hebben echter maar beperkte ruimte nodig om veilig te werken. Bij voorkeur moet de lift binnen 10 meter van je gebouw staan. Als je twijfels hebt over de toegankelijkheid, kunnen we van tevoren een inspectie uitvoeren.

Bij VHL-DH kunt u heel gemakkelijk een afspraak maken. Wij zijn werkzaam vanaf 06:00 t/m 20:00

VHL-DH is altijd flexibel en heeft 9 van de 10 keer direct beschikbaarheid om u te voorzien van een verhuislift.

In Den Haag zijn de piekuren voor verhuizen meestal in de vroege ochtend en late namiddag, vooral op vrijdagen en aan het begin en einde van de maand. Om drukte en mogelijk hogere kosten te vermijden, raden wij aan om uw verhuislift doordeweeks of midden op de dag te boeken.

Ja, hoewel onze basis in Den Haag is, bieden we ook verhuisliftservices aan voor verhuizingen buiten deze regio, waaronder steden als Rotterdam, Leiden en Zoetermeer. Er kunnen extra transportkosten van toepassing zijn, dus neem contact met ons op voor een specifieke offerte.

Wij zijn ook uiteraard werkzaam in het weekend zowel zaterdag als zondag.

In sommige gebieden is een parkeerontheffing helaas verplicht. Mocht u daar over twijfelen dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Onze zakelijke partners

Samenwerkingen

Scroll naar boven